Cote de Porc - Gerijpt varkensvlees 0.3 kg+
Cote de Porc - Gerijpt varkensvlees 0.3 kg+
BEVROREN - Het product varieert tussen de 0.3 en 0.4 kg, dat is tussen de € 15,00 en € 20,00 per kg

Gewicht   

0,350 KG

€ 6,00
€ 4,80
Prijs per stuk
Variatie: Cote de Porc - Gerijpt varkensvlees 0.3 kg+
Aantal: 
Bestellen
 
Côte de porc:
De côte de porc is gemaakt van een dikke ribkarbonade waar het bot nog aan zit met een randje vet, waardoor het mals en sappig blijft. Het bot zorgt ook voor extra smaak. Een stoer stuk varkensvlees!
Bereidingsadvies
Kruid het stoere stuk vlees naar smaak met bijvoorbeeld peper en zout of karbonadekruiden. Laat vervolgens een ruime hoeveelheid boter smelten in de pan en schroei beide kanten van de cote de pork dicht op hoog vuur. Bak vervolgens op middelhoog vuur de cote de pork licht rose tot een kern van 64 graden celcius.  
Bereidingsadvies BBQ:
Steek de BBQ aan en ga hierbij voor indirecte hitte en een temperatuur van ongeveer 180 graden. Haal de cote du porc vast uit de koeling en dep deze met keukenpapier rondom droog. Smeer het vlees rondom in met een kruidenrub en laat nog even rustig op kamertemperatuur komen. Is de BBQ op temperatuur? Voeg dan eventueel wat rookhout toe en leg vervolgens de cote du pork op de barbecue. Sluit de BBQ met de deksel en gaar het vlees tot een kern van 55 graden. Haal dan de cote du porc even kort van de BBQ en maak de BBQ klaar voor directe hitte. De temperatuur is nog altijd 180 graden. Grill de cote du porc kort aan beide kanten tot een kerntemperatuur van 65 graden. Haal van de barbecue en laat nog even 5 tot 10 minuten rusten voordat je 'm aansnijdt.