Ribeye geportioneerd - +/- 2000 gr. verpakking - BEVROREN -
Ribeye geportioneerd - +/- 2000 gr. verpakking - BEVROREN -

-

Gewicht   

2,000 KG

€ 32,00
Prijs per stuk

 

Variatie: Ribeye geportioneerd - +/- 2000 gr. verpakking - BEVROREN -
Aantal: 
Bestellen
- BEVROREN - Ribeye 250 tot 300 gr. per stuk vacuüm verpakt, totaal  +/- 2 kg verpakking / 100% rundvlees

De Ribeye steak is veruit de grootste favoriet van ons. Smaakvol, mals. Er gaat dan ook zeker wekelijks bij ons een Ribeye in de pan of op de barbecue.

De Ribeye komt van de voorvoet, uit de fijne rib.
Bereiding: bakken
Rijping nodig voor bereiding als rood vlees: nee, wel een dringend advies om dit te doen. Rijping maakt het vlees vele malen malser en smaakrijker. Wij verpakken het in normale vacuüm zakken. Daarmee kun je het wet-agen. Een minimale periode van 10-14 dagen vanaf productiedatum is het advies.
U wilt de ultieme malsheid en smaakbeleving? Kies dan voor dry-agen. Dit kan doormiddel van een Dry-Age zak. Wij verkopen deze in de webshop van het merk Beef UP. (Hier te bestellen) Dry agen doe je voor een periode van 14 tot 28 dagen (ons advies). Je kan dit ook voor langere periode doen, echter is dit op eigen risico.
De Ribeye is uitermate geschikt om te bereiden in de pan of op de barbecue. Wij gaan altijd voor een kerntemperatuur van 48-51 graden. (Thermometer hier te bestellen)



Ingrediënten:
98% rundvlees (EU), water, voedingszuur (E330)

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie (kJ) 677
Energie (kcal) 162
Vetten (g) 7,9
waarvan verzadigd (g) 3,4
Koolhydraten (g) 0,0
waarvan suikers (g) 0,0
Eiwitten (g) 22,5
Zout (g) 0,13

Allergenen: 
-

Inhoud:
± 2000 gram per verpakking

Bewaren:
Diepvries: <  of gelijk aan -18°C. Ten minste houdbaar tot: zie etiket.
Na ontdooien niet opnieuw invriezen.
Na openen beperkt houdbaar.
Na ontdooien binnen 24 uur consumeren.

Herkomst:
Zie etiket.

Gegevens leverancier:
Beimer Specials B.V.
Euregioweg 300
7532 SN Enschede
www.beimerspecials.nl

Overig:
-