Ribeye  aan stuk  1.0 kg+ (vanaf € 17,- per kg)
Ribeye aan stuk 1.0 kg+ (vanaf € 17,- per kg)
Varieert tussen de 1.0 en 1.2 kg,, dat is tussen de € 16,67 en € 20,00 per kg

Gewicht   

1,100 KG

€ 20,00
Prijs per stuk
Variatie: Ribeye aan stuk 1.0 kg+ (vanaf € 17,- per kg)
Aantal: 
Bestellen
 
1100 gram per verpakking /  vacuüm verpakt / 100% rundvlees
We pakken hiervoor de fabriekssnit die wordt geselecteerd op de gewichtsklasse 1.0 t/m 1.2 kg.

De Ribeye steak is veruit de grootste favoriet van ons. Smaakvol, mals. Er gaat dan ook zeker wekelijks bij ons een Ribeye in de pan of op de barbecue.

De Ribeye is een stuk vlees uit een deel van de ribben van een rund. Het is over het algemeen doorregen met vet adering. Deze zorgt ervoor dat het vlees supermals en vol van smaak is

Bereiding: bakken

Rijping nodig voor bereiding als rood vlees: nee, wel een dringend advies om dit te doen. Rijping maakt het vlees vele malen malser en smaakrijker. Wij verpakken het in normale vacuüm zakken. Daarmee kun je het wet-agen. Een minimale periode van 10-14 dagen vanaf productiedatum is het advies.
U wilt de ultieme malsheid en smaakbeleving? Kies dan voor dry-agen. Dit kan doormiddel van een Dry-Age zak. Wij verkopen deze in de webshop van het merk Beef UP. (Hier te bestellen) Dry agen doe je voor een periode van 14 tot 28 dagen (ons advies). Je kan dit ook voor langere periode doen, echter is dit op eigen risico.
De Ribeye is uitermate geschikt om te bereiden in de pan of op de barbecue. Wij gaan altijd voor een kerntemperatuur van 48-51 graden. (Thermometer hier te bestellen)


Productomschrijving:
De Rib-Eye bevind zich aan de wervelkolom van het rund waar zich ook de grote borstribben bevinden. De Rib-Eye wordt geroemd om het kleine stukje intramusculair vet, verweven in  de structuur van het vlees. Dat zorgt ervoor dat het lijkt dat uw vlees van de binnenkant van boter is voorzien. Dit wordt ervaren als super mals.  

Bij ons wordt rib-Eye rechtstreeks van de productie band vacuüm verpakt hier door geven wij u zelf de kans om het te laten rijpen en portioneren hoe u het zelf het liefst ziet.

Ingrediënten:
100% rundvlees

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie (kJ) 900
Energie (kcal) 215
Vetten (g) 15,0
waarvan verzadigd (g) 5,7
Koolhydraten (g) 0,0
waarvan suikers (g) 0,0
Eiwitten (g) 18,6
Zout (g) 0,17

Allergenen:
-

Inhoud:
± 1000 gram per verpakking.

Bewaren:
Gekoeld bewaren bij maximaal 4°C. Te gebruiken tot: zie etiket.
Na openen beperkt houdbaar.

Herkomst: 
Zie etiket.

Gegevens leverancier:
Beimer Meat B.V.
Euregioweg 300
7532 SN Enschede
www.beimer.nl

Overig:
-